Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@02:41:17 GMT

دیوان اشعار «مولانا حسرت نراقی» رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۲۴۱۴

دیوان اشعار «مولانا حسرت نراقی» رونمایی شد

دیوان اشعار مولانا حسرت نراقی همزمان با عصر شعر و دل نوشته انقلاب در شهرستان نراق رونمایی شد .

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، به مناسبت دهه مبارک فجر همزمان با برگزاری عصر شعر و دل نوشته از دیوان اشعار مولانا حسرت نراقی که به کوشش سعید اصغری پژوهشگر و نویسنده حوزه فرهنگ و تاریخ شهرستان دلیجان، نسخه خوانی، گردآوری، بازخوانی و در کتابخانه دانشگاه تهران به ثبت رسیده بود،‌رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اجرای موسیقی زنده توسط گروه موسیقی نوای نخجیر، اجرای سرود توسط دانش آموزان نراقی، شعرخوانی شاعران نراقی، اجرای ترانه زنده توسط خواننده نوجوان نراقی، تجلیل از چند تن از فعالین بخش فرهنگ و هنر نراق از بخش های این مراسم بود.


 

این مراسم به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلیجان و مشارکت شهرداری و کتابخانه عمومی نراق در مراسم جشن انقلاب و عصر شعر نراق با حضور مسئولین شهرستان دلیجان و نراق، از دیوان اشعار مولانا حسرت نراقی رونمایی شد.

 

 

عصر شعر و دل نوشته با حضور مهندس سلیمانی فرماندار دلیجان، بخشدار مرکزی دلیجان، فرماندهی ناحیه سپاه، حمید صادقی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای شورای شهرهای دلیجان و نراق و چند تن از مسئولین دلیجان و نراق و حضور اهالی دوستدار فرهنگ و هنر نراق ،عصر چهارشنبه ۱۶ بهمن ماه ۹۸ در کتابخانه عمومی فاضلین نراقی نراق برگزار شد.

 

پایان پیام/87

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر مسجد مسجد دهه فجر کانون های فرهنگی هنری مساجد انقلاب اسلامی ایام دهه فجر ایام دهه فجر قرآن کریم دهه فجر برپایی جشن انقلاب مراسم رونمایی دلیجان و نراق رونمایی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مرادی نراقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با همکاری صندوق توسعه و احیا در حال طی مراحل قانونی و آماده‌سازی بسته مزایداتی بناهای استان مرکزی هستیم و امید است در نیمه اول سال جاری بناهای تاریخی استان را از طریق صندوق توسعه و احیا وارد مزایده کنیم.

وی افزود: کاروانسراهای مشهد میقان، ورده، کهک در دلیجان، خشکه رود در زرندیه، حمام تاریخی مامونیه، خانه تاریخی معتمدالایاله و آسیاب جفتی در آشتیان از بناهایی است که در حال آماده‌سازی و طی مراحل قانونی برای برگزاری مزایده و جذب مشارکت مردمی در مرمت و احیا است.

مرادی نراقی با بیان اینکه کاروانسرای دو دهک، موزه مفاخر، خانه حسن‌پور و عمارت امیر مفخم خمین به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون در حال بهره‌برداری است، تصریح کرد: ۲ بنا هم که در سالیان گذشته به بخش خصوصی واگذار شده بود به علت عدم تحقق تعهدات از سوی سرمایه‌گذار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: از گذشته بسیار دور، استان مرکزی در مسیر جاده ادویه و بعدها نیز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و یکی از کریدورهای فعال تجارت در گذشته از غرب به شرق ایران از این استان عبور می‌کرد.

وی اضافه کرد: این امر باعث شده تا کاروانسراهای زیادی در این منطقه تأسیس شد.

حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست

مرادی نراقی، حفاظت و احیای بنا را بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناها به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: رویکرد صندوق توسعه و احیا در واگذاری بناها آگاهانه و کارشناسی شده است و این امر باعث تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مرمت و احیای بناهای تاریخی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سالیان گذشته تنها به بناهایی توجه شد که ایده‌آل بوده و به بخش خصوصی واگذار شدند در حالی که اکنون توجه به بناهایی که به حال خود رها شده و شرایط مساعد ندارند، مورد توجه ویژه است.

مرادی نراقی گفت: باید دورنمایی از سرمایه‌گذاری روی بناهای تاریخی و مدت بازگشت سرمایه و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری در هر بنا به صورت منطقی و کارشناسی شده تخمین زده شود و برای سرمایه‌گذاران ترسیم شود چرا که این امر، رغبت بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در مرمت و احیای بناها شاهد خواهیم بود.

کد خبر 6088358

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)
  • اعزام هوایی نوزاد دلیجانی
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)
  • سردیس استاد عباس کمندی در سنندج رونمایی شد
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری