Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماه شعبان است و ماهی است که طبق بعضی از آثار و احادیث رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:که شعبان متعلق به من است و ماهی است که یک جنبه خاصی دارد این ماه، خصوصیت این ماه این است که در آن بهاء و عظمت نزولات الهی توأم با یک نوع نشاط و سرور و فرح و انبساط است.که این قضیه در ماه رجب نیست، در ماه رمضان هم به یک نحو دیگر است، ماه رمضان یک ماه رحمت است، و انسان این احساس را میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه رجب هم جنبه توحیدی در آن غلبه دارد، اما ماه شعبان یک ماهی است که در عین اینکه آن جنبه روحانیش خیلی شدید است، توأم با یک نوع حالت انبساط روح و إنشراح صدر و بشاشت هست که اقتضای تعلق این ماه به نفس رسول الله صلی الله علیه و آله هم به همین کیفیت است.چنانچه از بعضی از بزرگان نقل شده است که: همان حال و هوائی که در یک همچنین زمینه هایی برای آنها پیش می آمد آنها در ماه شعبان این مطلب را احساس میکردند و تعلقش را به نفس آن حضرت کاملاً در مییافتند.

لذا ادعیهای که در ماه شعبان هست، مناسباتی که در ماه شعبان هست، اینها همه در همین راستا قرار دارد، مثلاً در همین مناجات شعبانیه خیلی مناجات عجیبی است،این مناجات، مناجاتی نیست که انسان را در غم واندوه ببرد.مناجاتی است که در عین اینکه انسان این مناجات را با پروردگار دارد و حالات خودش را عرضه میکند و چه و چه...یک انفتاح باب و باز شدن راه و اذن ورود را احساس میکند، کهبیایید کجایید، چرا نشسته اید، حرکت کنید بیایید اینجا، بیایید اینجا درها بازاست، چرا معطل هستید؟ چرا تنبلی میکنید؟ چرا سر این سفرهنمیآئید؟

لذا خیلی این مسأله مهم است که انسان برای وارد شدن در ماه مبارک چطور خدای متعال ماه شعبان را قرار داد و این هم از اسرار هست ها که ماه مبارک بعد از رجب نیست، ماه رجب می آید آن تاثیری توحیدی خود را میگذارد، بعد یک انشراح صدر برای انسان در این ماه پیدا میشود بعد وارد آن رحمت خاصه در ماه رمضان میشود.این ترکیبی که در اینجا خدای متعال این ترکیب را لحاظ کرده این نشان دادن اطوار مختلفه ظهور اوست که چطور در ظهورات مختلف انسان را می آورد و میکشاند، حالش را عوض میکند، فکرش را عوض میکند، میلش را عوض میکند، شوق در او میآورد، در ماه شعبان شوق بالا میرود، میل بالا میرود، اشتیاق برای حرکت به سوی او بالا میرود،

این خصوصیت ماه شعبان است، لذا در ماه شعبان بزرگان تاکید بر مراقبه خیلی داشتند، میگفتند: خیلی مراقبه داشته باشید، شعبان از دست نرود، این یک ظهور خاص است.کأنّ میتوان گفت آن استفادهای که از ماه رمضان بعداً میشود این مقدمه اش از شعبان هست، از اینجا شروع میشود.به خصوص که در این ماه میلاد حضرت بقیة الله حضرت حجة ابن الحسن المهدی ارواحنا لتراب مقدمنا فداه است که در شب نیمه شعبان است و یکی از شبهایی است که احیاء در آن بسیار احیای مهمی است و من در تمام مدت عمرم با مرحوم والد رضوان الله علیه ندیدم که در شب نیمه شعبان ایشان خواب باشند و اگر استراحت میکردند یک نیم ساعتی یک ساعتی یا فرض کنید که...بقیه اش را بیدار بودند و به دوستان خودشان هم توصیه میکردند که شب نیمه را احیا بگیرند و خودشان هم دعای کمیل میخواندند در همان شب، من حتی صوت ایشان را هم]میشنیدم.[

چون ایشان دعای کمیل را از حفظ بودند و خودشان بعد از مراجعت از نجف، شبهای جمعه دعای کمیل میخواندند و البته بعد از چند سال ترک شد.هنوز من صدای دعای کمیل ایشان که برای دوستان خاص خودشان که از این طرف و آن طرف می آمدند در منزل خودشان مجلس داشتند هنوز در یاد دارم که با چه صوتی میخواندند و دیگر متاسفانه ما آن موقع از این دستگاهها و]ضبط صوتها[نداشتیم و صدای ایشان را هم ضبط نکردیم.خلاصه در آن شب خیلی چیزها گیر میآید ، آنچه را که من از ایشان و حتی اساتید ایشان شنیدم که در شب نیمه شعبان خیلی مسائل هست، مهمترین قضیه این است که ظهور ولایت کلیه الهیۀ حیّ در امشب اتفاق میافتد و به واسطه نفس قدسی آن حضرت برکات بر همه عوالم ساری و جاری میشود.

لذا مناسب است که رفقا شب نیمه را احیا بدارند، حالا یا مجتمعاً یا غیر مجتمعاً، یا فرادی در منزل خودشان یا اینکه مجتمعاً، دو تا، سه تا، یا چند تا، آن اشکالی ندارد.

خلاصه شب شب مهمی است باید خیلی غنیمت شمرد و انسان به صحبت و اینها و مطالب عادی نگذراند، حالا اگر صحبت میشود اشکالی ندارد ولی صحبت در حول و حوش این قضایا و این مسائل باشد و حرفهای عادی زدن و اینجا چیه و آنجا زلزله شده و آنجا جنگ شده و آنجا صلح شده اینها چیزهائی است که به درد ما نمیخورد، اینها چیزهائی است که ما شنیدیم و تجربه هم کردیم و عمری هم گذشت و دیدیم، نه آقاجان!ره چنان رو که رهروان رفتند.اینها راه به جائی نمیبرد و انتها هم ندارد، حد یقفی ندارد و همیشه هم همین هست،

آنکه سرش کلاه میرود من و امثال من هستند که وقت خود را با اینگونه مطالب صرف کردند، اینها سرشان کلاه میرود وگرنه اگر قرار بر این باشد که چیزی گیر کسی بیاید باید جای دیگری انسان برود و رجوع کند.

خواندن اشعار، اشعار بزرگان، اشعارحافظ، به به در یک همچنین شبهائی اصلاً جایش اینجاست، اشعار مولاناجلال الدین رومی، مثنوی، حافظ، فیض، اشعار حاج میرزا حبیب، اشعار ابن فارض، اینها و خلاصه در یک همچنین فضائی است که آن رحمت الهی شامل حال بندگانش میشود و برای آنها این رحمت نازل میشود.از خدای متعال میخواهیم که خداوند خودش ما را به همان راه و مسیری که اولیاء خودش را خواص درگاه خودش را در آن راه موفق کرده و از آن رحمت خاصه و نعمت خاصه و فیوضات خاصه و بارشهای مخصوص بر ما هم ببارد و ما را قدردان و شاکر نعمت ولایت قرار بدهد و به واسطه این مولودهای مبارک در ماه مبارک شعبان خصوصاً حضرت بقیة الله، خداوند ما را به آنچه که مورد رضای اوست نائل بگرداند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟

به گزارش خبرآیلاین، هر روز صبح چه کارهایی می‌کنید؟ برای سرحال شدن می‌دوید و بعد دوش آب سرد می‌گیرید؟ پیش از بیرون آمدن از رختخواب سه بار زنگ ساعت را خاموش می‌کنید؟ هر کس روز خود را به نحوی شروع می‌کند اما ویدیویی در تیک تاک که می‌گوید همه باید بخشی از مناسک صبحگاهی را شکلی مشخص انجام دهیم، بارها دیده شده است.

آنا پترسون از اسکس، درمانگر دندان است. (از کارکنان بخش بهداشت و درمان که برخی کارهای ساده‌تر دندانپزشکی را انجام می‌دهد) پترسون در ویدیویی که در صفحه کاری‌ خود در تیک‌تاک منتشر کرده است می‌گوید که هرگز نباید دندان‌ها را بعد از صبحانه مسواک زد، بلکه همیشه پیش از آن باید این کار را انجام داد.

به گزارش همشهری آنلاین، او در توضیح این مسئله به دنبال‌کننده‌های (فالوئر) خود می‌گوید: «برای این توصیه‌ام دو دلیل دارم: وقتی صبحانه می‌خوریم، دهانمان اسیدی می‌شود. اگر دندان‌ها را پس از صبحانه مسواک بزنیم، در واقع دندان‌ها را بیشتر به این اسید آغشته می‌کنیم و این باعث از بین رفتن مینای دندان‌ها می‌شود. ضمنا مسواک زدن پیش از صبحانه از دندان‌ها در برابر غذایی که می‌خواهیم بخوریم محافظت می‌کند.»

رهنمودهای او توصیه شرکت خمیر دندان «کولگیت» را که اعلام کرده بود مسواک زدن پس از خوردن غذا «گاهی» بر مینای دندان اثر منفی دارد، تایید می‌کند.

شاید این خبر آن دسته از افرادی را که گمان می‌کردند مسواک زدن پس از صبحانه بهتر است زیرا دندان‌ها را از شر بقایای غذایی که خورده بودیم خلاص می‌کند، غافلگیر کرده باشد.

در بخش نظرات این ویدیو یکی از دنبال‌کنندگان نوشته‌ است: «همه دندان‌پزشکان با این حرف موافق نیستند. بعضی از آنان می‌گویند اگر مسواک زدن ۳۰ دقیقه پس از خوردن یا نوشیدن باشد، ایرادی ندارد.»

گروه بهداشتی بوپا نیز اعلام کرده است که اگر می‌خواهید پس از غذا خوردن مسواک بزنید، بهتر است دست‌کم یک ساعت صبر کنید تا بزاق فرصت داشته باشد اسیدهایی را که غذا در دهان ایجاد کرده است، خنثی کند.

در تارنمای سازمان ملی خدمات بهداشتی در مورد مسواک زدن پیش یا پس از صبحانه رهنمود خاصی داده نشده است. در این تارنما توصیه شده است برای حفظ بهداشت دهان و دندان همواره دو بار در روز، هر بار حدود دو دقیقه، دندان‌ها را با خمیردندان فلورایددار مسواک بزنیم.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900363

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • تفال به حافظ جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت....
  • بهترین زمان برای تولد نوزاد (فیلم)